Zeyrek İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı milli eğitimin temel amaçlarını ilke edinmiş geçmişten ilham alıp geleceğe sağlam adımlarla yürüyen insana insanlığa hizmet etmeyi bir borç bilen vatanına milletine çağ açıp çağ kapatarak katkı sunan sevgi saygı kardeşliği hayat kaynağı olarak gören yaşam boyu öğrenmeyi yediden yetmişe benimseyen çağdaş eğitim görüşleriyle yoğrulmuş hakkı tutup haktan yana tavır takınan hak hukuk adalet demokrasi uğrunda taviz vermeyen farklılıkları çiçek bahçesi kültür mozaiği atfeden olumlu yaratıcı esnek eleştirel düşünebilen empati kuran gelenek göreneklerden kopmadan küreselleşen dünya şartlarına adapte olan nesiller yetiştirmek gayesindeyiz.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalarak; Tarih bilincine sahip, milli değerlerini özümsemiş, Geleceğe yönelik hedefleri belli olan, Eğitim ve öğretim faaliyetlerinde Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefine kilitlenmiş, Öğrenci merkezli eğitimi benimseyen, Çağın gerektirdiği teknolojik araçları kullanan, Başarı düzeyini sürekli yükselten bir okul olmayı hedefliyoruz.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler: Futbol, voleybol, basketbol ve atletizm turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak